Брокерски събития за клъстери 3 и 5
Брокерски събития за клъстери 3 и 5

Брокерски събития за клъстери 3 и 5

В периода 27-28 февруари в гр. Мадрид в рамките на SICUR 2024: Международно изложение за сигурност, Enterprise Europe Network MADRID организира, с подкрепата на NCP от Клъстер 3, Международно брокерско събитие, насочено към насърчаване на сътрудничеството в областта на сигурността. Освен това, по време на посредничеството ще бъде организиран национален информационен ден за Клъстер 3 „Гражданска сигурност за обществото“ Работна програма за 2024 г.

В периода 22-23 май в гр. Париж ще се проведе брокерско събитие на SMI2G, което събира иноватори и практици от цяла Европа, които търсят нови партньори в консорциума, като представят нови идеи и технологии, насочени към предизвикателствата на работната програма на Хоризонт Европа за гражданска сигурност за обществото 2023-2024.

На 17 април в гр. Дъблин екипите, които търсят партньори за покани по Хоризонт Европа в рамките на клъстер 5, ще имат възможност да представят своите организации и идеи за проектни предложения пред публиката под формата на кратка устна презентация.

При желание за участие в брокерските събития Министерството на образованието и науката осигурява грантове за финансиране на участието на български учени и експерти в тематични партньорски събития по клъстерите от стълб II на РП Хоризонт Европа, в рамките на проект NCP_WIDERA.NET. Повече информация как да кандидатствате за такъв грант може да намерите here.

Сподели
Този сайт използва бисквитки, приемайки, се съгласявате с полицата ни за поверителност Read more
Приеми