Информационен ден и брокерско събитие за Клъстер 3
Информационен ден и брокерско събитие за Клъстер 3
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Информационен ден и брокерско събитие за Клъстер 3

юни 12 - юни 13

На 12 и 13 юни 2024 г. в гр. Брюксел се организира информационен ден и броекрско събитие за Клъстер 3: Гражданска сигурност за обществото.

Гражданската сигурност за обществото е отговор на предизвикателствата, произтичащи от постоянните заплахи за сигурността, включително киберпрестъпленията, както и от природните и причинените от човека бедствия. За постигането на тази цел Европейската комисия финансира проекти за научни изследвания и иновации в областта на управлението на кризи, борбата с престъпността и тероризма, външната и граничната сигурност, киберсигурността, неприкосновеността на личния живот и доверието. Повече информация за събитието може да намерите тук.

При желание за участие в брокерските събития Министерството на образованието и науката осигурява грантове за финансиране на участието на български учени и експерти в тематични партньорски събития по клъстерите от стълб II на РП Хоризонт Европа, в рамките на проект NCP_WIDERA.NET. Повече информация как да кандидатствате за такъв грант може да намерите тук.

Детайли

Начало:
юни 12
Край:
юни 13
Този сайт използва бисквитки, приемайки, се съгласявате с полицата ни за поверителност Вижте повече информация тук
Приеми