Брокерски събития през м. април и м. май
Брокерски събития през м. април и м. май

Брокерски събития през м. април и м. май

На 23 април 2024 г. в гр. Брюксел ще се порведе CBE JU Info Day 2024, в рамките на който ще имате възможност да разберете повече за подаване и оценка на предложенията; правилата и условията за управление на обаждания като и как да напишем добро CBE JU предложение? Възможностите за работа в мрежа ще ви позволят да се ангажирате с други членове на общността на CBE JU. Повече информация може да намерите тук.

На 30 април 2024 г. в гр. Истанбул ще се проведе брокерско събитие за клъстер 3. Събитието има за цел да събере ключови заинтересовани страни от държавите-членки на ЕС и асоциираните страни в Истанбул, насърчавайки сътрудничеството между заинтересованите страни, активни в широкомащабни изследвания на гражданската сигурност. Участниците не само ще получат ценна представа за поканите за гражданска сигурност на Horizon Europe for Society 2024, но също така ще имат възможност да сформират консорциуми и да се включат в работа в мрежа лице в лице. Повече информация може да намерите тук.

На 22-23 май в гр. Париж ще се проведе SMI2G Brokerage 2024 Event. Брокерското събитие SMI2G събира иноватори и практици от цяла Европа, които търсят нови партньори в консорциума, като представят променящи играта идеи и нови технологии, насочени към предизвикателствата на работната програма на Horizon Europe за гражданска сигурност за обществото 2023-2024. Повече информация може да намерите тук.

При желание за участие в брокерските събития Министерството на образованието и науката осигурява грантове за финансиране на участието на български учени и експерти в тематични партньорски събития по клъстерите от стълб II на РП Хоризонт Европа, в рамките на проект NCP_WIDERA.NET. Повече информация как да кандидатствате за такъв грант може да намерите тук.

Сподели
Този сайт използва бисквитки, приемайки, се съгласявате с полицата ни за поверителност Вижте повече информация тук
Приеми