Информационни дни за европейските мисии
Информационни дни за европейските мисии

Информационни дни за европейските мисии

На 17 и 18 май 2022 г. Европейската комисия организира информационни дни за европейските мисии.

Мисиите на ЕС са нов начин за намиране на конкретни решения на някои от най-големите ни предизвикателства. Те имат амбициозни цели и ще дадат конкретни резултати в областта на здравето, климата и околната среда до 2030 г.

На тези информационни дни ЕК ще представи широка гама от нови теми за всичките пет мисии, след изменението на работната програма на мисиите 2021-2022 г. по Хоризонт Европа. Това допълнително финансиране ще доведе изпълнението на мисиите на ЕС една крачка напред, проправяйки пътя към реализирането на пълния им потенциал.

Участниците ще имат възможност да научат повече за поканата за създаване на Европейски фонд за катализатор на социални иновации за постигане на целите на мисията на ЕС навсякъде.

Събитието ще предостави на потенциалните кандидати конкретна информация относно поканите за новата работна програма на мисиите, възможности за финансиране и срокове.

Предварителна регистрация не е необходима. Повече информация за събитието може да намерите на официалната страница на ЕК.

Сподели
Този сайт използва бисквитки, приемайки, се съгласявате с полицата ни за поверителност Вижте повече информация тук
Приеми